sâmbătă, 14 iulie 2012

Incaltaminte si Genti Vintage la TocToc!


Pantofi si Genti Vintage, Tendinte "Old-Style" in moda 2012!

Tendintele marilor designeri in moda 2012-2013 includ elemente vintage, detalii "vedeta" in alte epoci, care revin sa contureze noul look.

TocToc iti propune o noua abordare a tinutei zilnice, un look vintage, comod si placut, cu un buget minim.

Unii spun ca a trecut criza...Fiecare stie insa mai bine dupa propriul buzunar sau portofel cum stau lucrurile. Ne este greu sa recunoastem ca nu mai avem bani sa ne satisfacem toate poftele, asa cum faceam odata. Si totusi, sunt multe dintre noi femeile (caci acum despre noi vorbesc!) carora le lipseste ceva daca nu isi cumpara periodic pantofi. Sau sandale. Sau cizme...dupa caz. :)

TocToc vine in intampinarea Femeilor care simt nevoia innoirii garderobei si in ciuda aspectelor financiare, actioneaza.
Va oferim o gama larga de produse de incaltaminte de dama de la pantofi eleganti de ocazie, la papuci de plaja tip flip-flops. Sandale, Balerini si Pantofi precum si Posete si Genti, modele din piele naturala sau ecologica la moda oricand.


Va invitam sa vizitati paginile reinnoite ale blogului nostru si sa "gustati" din propunerile noastre VINTAGE SI NU NUMAI... :)
Pentru detalii sau comenzi va stam la dispozitie la toctocincaltaminte@gmail.com.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Click Aici pentru a lasa un Comentariu!