joi, 16 februarie 2012

Sfaturi Pentru a Comanda Incaltaminte Online - Masurarea Talpii Piciorului

Cum Ne Masuram Talpa Piciorului pentru a Comanda Online Incaltaminte din Piele?

Pentru a usura procedura de cumparare online a pantofilor doriti si pentru a avea siguranta ca incaltamintea comandata vi se potriveste ne-am gandit sa va aducem in vedere cateva idei generale pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand va comandati incaltaminte.

Modelele preferate ale marilor designeri pot fi confectionate din piele naturala de catre atelierul nostru. Comanda se executa in cateva zile si apoi se livreaza prin curier direct cumparatorului. Sistemul de comanda online nu permite o proba inaintea achizitionarii produsului, lucru care poate duce la nepotrivirea marimii comandate. Din acest motiv va oferim cateva sfaturi privind masurarea corecta a talpii piciorului.

Incaltamintea perfecta nu trebuie sa fie nici prea mare nici prea mica. Majoritatea femeilor au avut experienta purtarii unui pantof stramt si stiu ce consecinte poate avea o astfel de situatie: bataturi dureroase sau monturi inestetice. De asemenea, daca pantoful este prea larg si joaca in picior afecteaza postura si creaza o stare de discomfort.
Incaltamintea nepotrivita poate avea repercursiuni negative asupra sanatatii intregului corp.

Instructiuni de Masurare a Talpii Piciorului

Se aseaza piciorul descult pe o foaie de hartie. Se traseaza conturul talpii cu un creion tinut in pozitie perpediculara pe foaie si apoi se masoara dimensiunile conturului desenat.
Lungimea corecta se masoara de la varful degetului mare pana la calcai si latimea pe cea mai lata portiune a talpii la baza degetelor, intre monturi.

Lungimea ideala a oricarui tip de incaltaminte este cu 0,5 cm mai mare decat dimensiunile de pe hartie. O incaltaminte la comanda din piele confectionata corect nu cedeaza niciodata pe lungime, ci numai in latime aproximativ 3-5 mm.
Un amanunt extrem de important pe care trebuie sa-l luati in seama este faptul ca dimensiunile talpilor picioarelor nu sunt egale (stangul nu este egal cu dreptul) nici pe lungime nici pe grosime. O masuratoare cat mai corecta se face pentru ambele talpi si masura finala este considerata cea pentru talpa mai lunga.

In speranta ca v-am fost de folos va invitam sa comandati cu incredere incaltaminte online.
In cazul in care aveti nevoie de mai mult suport si de alte informatii pentru a va masura talpa piciorului, va stam la dispozitie la comanda.incaltaminte@yahoo.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Click Aici pentru a lasa un Comentariu!